با ما تماس بگیرید

09191045494

شروع کنید

درخواست مشاوره

آموزش طراحی سایت

آموزش طراحی سایت

آموزش طراحی سایت به چه صورت است؟ طراحی سایت به ساخت و راه اندازی صفحات وب سایت گفته می شود که معمولاً با کدنویسی به زبان های برنامه نویسی مختلف و یا با استفاده از قالب های آماده انجام می شود.

در ابتدا وب سایت ها به زبان HTML نوشته می شدند، سپس با توسعه وب طراحی با استفاده از جداول مخفی در صفحه و زبان HTML منسوخ شد و از زبان CSS استفاده شد. به زبان ساده تر، تعریف طراحی وب، ایجاد صفحات وب یا طراحی مجدد و بهینه سازی وب سایت های قدیمی است که در اینترنت انجام می شود.

آموزش طراحی سایت با وردپرس

آموزش طراحی سایت با وردپرس یکی از مهارت های پول سازی است که با استفاده از آن می توانید در مدت زمان بسیار کوتاهی درآمد زیادی کسب کنید. این ابزار که در حال حاضر توسط نزدیک به 50 درصد از سایت ها در سراسر جهان استفاده می شود، به صورت رایگان در دسترس همه است و برای استفاده از آن نیازی به پرداخت هزینه زیادی نخواهید داشت.

با این حال، یادگیری طراحی سایت با وردپرس نیاز به یک سری آموزش دارد که می توان آنها را به چند قسمت تقسیم کرد. از یادگیری پیشخوان وردپرس و ویژگی های آن گرفته تا جزئیات عملکرد هر بخش مانند نوشتن، صفحه، نصب افزونه ها و قالب ها، طراحی صفحات و بخش های داخلی یک صفحه در آینده با ما همراه باشید تا در این مقاله طراحی کامل وب سایت وردپرسی را بیاموزید.

آموزش طراحی سایت با وردپرس

چه ابزارهایی برای طراحی سایت وجود دارد؟

اولین و مهمترین چیزی که برای طراحی وب نیاز دارید یک کامپیوتر است. این کامپیوتر یا لپ تاپ باید قدرت کافی برای اجرای برنامه های گرافیکی و کدنویسی را داشته باشد و در حین کار تا حد امکان خاموش یا فریز نشود تا تلاش شما بیهوده نباشد.

اگر می خواهید بدانید که سایر ابزارها و مهارت های ضروری در طراحی سایت چیست، می توانید به تسلط بر زبان های برنامه نویسی و فریمورک های مرتبط اشاره کنید.

منظور از طراحی سایت چیست؟

طراحی وب سایت مهارتی است که به طور کلی یکی از پردرآمدترین زمینه های شغلی محسوب می شود. این شغل به مشاغلی اشاره دارد که در بخش راه اندازی وب سایت کار می کنند.

برای انجام این کار، آنها از دانش برنامه نویسی مانند HTML، CSS یا PHP، جاوا اسکریپت یا ابزارهای طراحی وب سایت (نرم افزار)، از جمله سیستم های مدیریت محتوا، برای ایجاد طرح ها و چیدمان ها استفاده می کنند (که معمولاً عناصر بصری آن توسط UX/UI Designer ایجاد می شوند).

امروزه دو روش مختلف طراحی وب سایت وجود دارد که به شرح زیر است:

  • طراحی سایت با مهارت های برنامه نویسی
  • طراحی سایت با سیستم های مدیریت محتوا (CMS)

در این بین آموزش طراحی سایت وردپرسی که باید به عنوان روش دوم در نظر گرفته شود به عنوان ساده ترین راه حل شناخته می شود.

اقدامات لازم قبل از طراحی وب سایت

  • تعیین نوع سایت

در مرحله اول، نوع سایت خود را مشخص کنید، هر نوع وب سایت ویژگی های خاص خود را دارد، بنابراین ممکن است زمان کمتری را ببرد.

انواع وب سایت

1- وب سایت های شرکتی: وب سایت های شرکتی معمولاً خدمات یا محصولات یک شرکت یا گروه را ارائه می دهند و همچنین ممکن است مقالات و بخش های خبری شرکت و گروه را مدیریت کنند.

2- وب سایت های فروشگاهی: طراحی وب سایت فروشگاهی برای فروش یک محصول یا حتی یک خدمت انجام می شود، وب سایت فروشگاه ممکن است دارای درگاه پرداخت آنلاین باشد یا محصول یا خدمات معرفی شده را به صورت آفلاین بفروشد.

3- وب سایت های تخصصی: وب سایت های تخصصی معمولاً برای یک تجارت خاص یا برای یک هدف خاص طراحی می شوند. طراحی این سایت ها باید به گونه ای باشد که مهمترین اهداف درخواست را در نظر گرفته و تمامی نیازهای مرتبط را برطرف کند.

  • تعیین مخاطبان

در مرحله دوم باید مخاطبان سایت خود را بشناسید که کدام دسته از افراد را هدف قرار می دهید؟ پاسخ به این سوال به شما در طراحی وب سایت و قرار دادن امکانات رفاهی وب سایت با توجه به نیاز مخاطب کمک می کند.

  • تعیین امکانات

قبل از شروع طراحی وب سایت، تحقیق کنید که چه امکاناتی هم اهداف و نیازهای شما و هم اهداف و نیازهای مشتریان و بازدیدکنندگان سایت را برآورده می کند.

ویژگی های یک وب سایت موفق

1- طراحی واکنش گرا

طراحی ریسپانسیو به این معنی است که وب سایت شما در هر دستگاهی بسته به اندازه آن دستگاه به درستی نمایش داده می شود، این موضوع به قدری مهم است که گوگل در سال 2018 اعلام کرد که 55 درصد از کاربران گوگل از طریق تلفن همراه به این وب سایت دسترسی دارند. سایت ایندکس شده است، بنابراین بسیار مهم است که سایت شما واکنش گرا باشد.

2- بهینه سازی موتورهای جستجو

بازدیدکنندگان اصلی سایت ها معمولاً از طریق موتورهای جستجو هستند. با بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو، وب سایت شما به صورت رایگان در نتایج گوگل ظاهر می شود و کاربران بدون پرداخت هزینه و تبلیغات وارد وب سایت شما می شوند. برای این کار باید اصول سئو را رعایت کنید و محتوای خوب را در وب سایت خود ارسال کنید.

3- سرعت سایت

سرعت سایت برای رضایت کاربران بسیار موثر است. اگر سرعت وب سایت شما بالا باشد به طوری که کاربران در هنگام بازدید از وب سایت مجبور نباشند منتظر بارگذاری وب سایت باشند، می تواند بر روی رفتار کاربران وب سایت شما تأثیر بگذارد.

4- به روز رسانی

به روز رسانی محتوای وب سایت در رتبه بندی وب سایت در موتورهای جستجو بسیار مؤثر است، یک وب سایت خوب به گونه ای طراحی شده است که به روز رسانی و ارسال مطالب جدید مشکلی نداشته باشد و مدیر وب سایت به راحتی می تواند مطالب جدید و جدید را ارسال کند.

5- پشتیبانی سایت

یکی از نکات مهم در انتخاب پیمانکار توسعه وب سایت، نگهداری از سایت توسط پیمانکار می باشد. تیم پشتیبانی هم به صورت تلفنی و هم از طریق تیکت به مشتریان خدمات رسانی می کند و مشتریان می توانند سوالات و مشکلات خود را برای کارشناسان ما ارسال کنند.

انواع طراحی سایت چیست؟

به طور کلی، سایت ها به دو دسته تقسیم می شوند که شامل سایت های استاتیک و سایت های پویا می شود. در زیر به شما خواهیم گفت که هر کدام از آنها چه عملکردهایی دارند و در چه زمینه هایی استفاده می شوند.

سایت های استاتیک

با این نوع سایت ها فقط قسمت front-end انجام می شود و هر صفحه از سایت به صورت جداگانه بر روی سرور بارگذاری می شود. با سایت های استاتیک امکان تغییر محتوای سایت توسط مدیر آن وجود ندارد و برای این کار یا باید طراح سایت استخدام کنید یا طراحی سایت را یاد بگیرید!

البته این روزها به دلیل وجود سیستم های مدیریت محتوای پیشرفته مانند وردپرس، استفاده از سایت های استاتیک بسیار کمتر شده است. به طور معمول، این نوع سایت ها برای شرکت های کوچک یا سایت های ویترینی استفاده می شوند که نیازی به تغییر زیادی در محتوا ندارند.

سایت های پویا یا دینامیک

سایت های داینامیک به دلیل پویایی خود دارای هر دو بخش front-end و back-end هستند. در این نوع طراحی وب سایت، بک اند وظیفه پویایی وب سایت را بر عهده دارد. ماهیت پویا بودن سایت به این معنی است که تمام محتوای سایت توسط مدیر سایت قابل تغییر است. تا بتوانید هر روز مطالب جدید و در حال تغییر را در سایت خود آپلود کنید. نمونه هایی از این نوع سایت ها سایت های خبری و مجلاتی هستند.

تفاوت طراحی وب سایت و کدنویسی با وردپرس چیست؟

تفاوت طراحی وب سایت و کدنویسی با وردپرس چیست؟

قبل از اینکه بخواهیم به موضوع این مقاله یعنی نحوه طراحی سایت با وردپرس بپردازیم، لازم است ابتدا تفاوت طراحی سایت از طریق کدنویسی و وردپرس را درک کنیم. تفاوت طراحی وب سایت با استفاده از برنامه نویسی و طراحی وب سایت با استفاده از وردپرس چیست؟ در پاسخ به این سوال رایج باید گفت که در روش کدنویسی طراحی وب سایت، هر قسمت از وب سایت باید با کد ایجاد یا تولید شود.

ایجاد یک صفحه وب برنامه نویسی از کدهای استانداردی استفاده می کند که مرورگرها می توانند از آن استفاده کنند. طراحی وب در این روش با تعریف ساختار (HTML)، ظاهر (CSS)، تابع (جاوا اسکریپت) و اتصال آن به پایگاه داده (PHP + MySQL) هر عنصر انجام می شود.

از طرف دیگر، آموزش ساخت یک سایت کامل با وردپرس وجود دارد که در آن از CMS استفاده می کنید. منظور از CMS نوعی نرم افزار است که بستری کاملاً برای راه اندازی یک سایت ماژولار در اختیار شما قرار می دهد. یعنی بدون نیاز به دانش فنی برنامه نویسی با نصب افزونه ها و قالب ها و استفاده از این پلتفرم می توانید محتوا منتشر کنید، صفحات، هدر و پاورقی و غیره ایجاد کنید.

وردپرس چه ویژگی هایی دارد؟

هنگام آموزش طراحی سایت با وردپرس، مهم است که بدانید چه قابلیت ها و ویژگی هایی وردپرس را به سیستم عامل 42 درصد از وب سایت های امروزی جهان تبدیل کرده است. در پاسخ باید گفت:

  • انعطاف پذیری

فرقی نمی کند که چه نوع سایتی را می سازید، می توانید پلتفرم های مختلفی برای فروشگاه ها، شرکت ها، اخبار، وبلاگ ها، شخصی و موارد دیگر بسازید.

  • امنیت

وردپرس توسط بنیادی به همین نام توسعه یافته است که به طور مداوم با به روز رسانی های جدید به روز می شود. اگر از نسخه های وردپرس دیدن کنید، می بینید که این پلتفرم حداقل یک بار در ماه به روز می شود.

  • کاربر پسند

محیط وردپرس بسیار ساده و در عین حال زیبا طراحی شده است. این پلتفرم به بیش از 70 زبان مختلف در سراسر جهان ترجمه شده است و آموزش های زیادی برای کار با آن در وب ارائه شده است.

  • سرعت بالا

اگر آموزش طراحی سایت وردپرسی را به صورت ابتدایی ببینید می توانید همیشه سرعت بالایی در طراحی سایت خود داشته باشید. وردپرس سیستم عاملی است که با طراحی استاندارد، اجتناب از استفاده از عناصر اضافی، استفاده از هاست قدرتمند و قالب های تمیز و ترفندهای دیگر می تواند سرعت بارگذاری خوبی را ارائه دهد.

  • چندین قالب و افزونه

حدود 9200 قالب و 60000 افزونه (سال 2022) برای این پلتفرم ایجاد شده است که می تواند اکثر نیازهای کاربران را برای راه اندازی هر پلتفرمی برآورده کند. شایان ذکر است که با یادگیری زبان برنامه نویسی وردپرس، پی اچ پی و سایر زبان های وب مانند HTML، CSS و جاوا اسکریپت می توانید افزونه و قالب طراحی کرده و کسب درآمد کنید.

برای طراحی سایت چه زبان هایی را یاد بگیریم؟

اگر در این زمینه تحقیق کرده باشید، احتمالاً به نام های زیادی برخورد کرده اید. همانطور که گفته شد یکی از سوالاتی که متقاضیان یادگیری طراحی وب با آن روبرو هستند این است که چه زبانی را باید یاد بگیرند یا اینکه آیا یادگیری تمام زبان های موجود ضروری است؟

بدون شک در بین تمامی زبان های برنامه نویسی، برخی از آنها کارآمدتر و پایه ای هستند. از طرف دیگر، یادگیری همه زبان ها تقریبا غیرممکن است و همه آنها برای شما کار نمی کنند.

به همین دلیل پیشنهاد می کنیم در هر قسمت از طراحی سایتی که روی آن کار می کنید یکی از زبان های مرتبط با همان رشته را انتخاب کنید و در همان زمینه کاملاً مهارت پیدا کنید. در قسمت قبل وقتی مراحل یادگیری طراحی سایت را معرفی کردیم، در مورد یادگیری چند زبان مهم در این زمینه توضیح دادیم. زبان های برنامه نویسی به طور کلی از نظر کارایی در طراحی سایت به دو دسته تقسیم می شوند که عبارتند از:

  • سمت کاربر
  • سمت سرور

زبان هایی که مربوط به طراحی بصری هستند و مستقیما با کاربر در ارتباط هستند مانند: HTML، CSS، جاوا اسکریپت و … سمت کاربر هستند و زبان هایی مانند PHP سمت سرور هستند که باید یاد بگیرید. و با توجه به حوزه تخصصی خود استفاده کنید.تسلط کامل داشته باشید.

آشنایی با مهمترین کاربردهای وردپرس

آموزش طراحی سایت با وردپرس می تواند مهارت بسیار کاربردی را در اختیار شما قرار دهد که می توانید در موارد زیر از آن استفاده کنید:

  • طراحی وب سایت سفارشی
  • طراحی سایت های شرکتی
  • طراحی سایت های آموزشی
  • طراحی سایت فروشگاهی
  • طراحی پورتفولیوها

همچنین در پاسخ به اینکه چه سایت هایی را می توان با وردپرس طراحی کرد؟ با این CMS می توانید وب سایت هایی را در زمینه های فروش فایل، پخش ویدئو، شبکه های اجتماعی، رزرو آنلاین، انجمن ها و انجمن ها و غیره راه اندازی کنید.

جالب است بدانید که برخی از شرکت ها و شرکت های بزرگ از جمله سونی موزیک، وبلاگ پلی استیشن، TechCrunch، بخش وبلاگ شرکت متا (فیسبوک سابق)، مجله تایمز، بخش اخبار CNN و غیره از این CMS برای راه اندازی پلتفرم خود استفاده کرده اند. بنابراین آموزش طراحی سایت با وردپرس مهارتی است که حتی بزرگترین برندها نیز از آن استفاده کرده اند و به آن نیاز دارند.

چه حرفه هایی با طراحی سایت مرتبط هستند؟

علاوه بر تیمی از توسعه دهندگان و طراحان سایت، بسیاری از کسب و کارها برای ایجاد یک سایت حرفه ای تلاش می کنند تا سایت مورد نظر هرچه بهتر برای کسب و کارشان به نظر برسد. وقتی می خواهید یک کسب و کار آنلاین راه اندازی کنید، باید بتوانید با بسیاری از کسب و کارها تماس بگیرید تا نتایج بهتری بگیرید. در زیر به معرفی برخی از این مشاغل می پردازیم:

گرافیست یا طراح گرافیک

گرافیست طراح ظاهر سایت و جنبه های زیبایی شناختی آن است. برای طراحی لوگو، دکمه ها و بنرهای وب سایت و هویت بصری برند به یک طراح گرافیک مجرب نیاز دارید. یک طراح گرافیک می تواند در این زمینه به شما کمک زیادی کند زیرا با اصول اولیه طراحی آشنایی دارد و می داند طراحی چیست.

کارشناس دیجیتال مارکتینگ

برای اینکه بتوانید سایت مورد نظر خود را با بهترین استراتژی جذب مشتری راه اندازی کنید، باید یک بازاریاب دیجیتال حرفه ای استخدام کنید و از او مشاوره بگیرید تا مخاطبان بیشتری را به سایتی که طراحی کرده اید جذب کنید.

کارشناس تولید محتوا

برای حضور جسورانه در بازار رقابتی حتما از یک تولید کننده محتوا برای سایت خود کمک بگیرید تا با استفاده از محتوای ارزشمند اعتماد موتورهای جستجو و در نهایت اعتماد و توجه مصرف کنندگان را جلب کنید. علاوه بر موارد گفته شده، مشاغل دیگری که معمولا با طراحان سایت کار می کنند شامل متخصص سایت و طراح رابط کاربری می باشد.

روش های کسب درآمد از طراحی سایت وردپرسی چیست؟

روش های کسب درآمد از طراحی سایت وردپرسی چیست؟

اگر وردپرسی که در ابتدای این مقاله ارائه شد و مزیت های استفاده از این CMS را می دانید، می توانید از راه های مختلف از آن کسب درآمد کنید. از جمله این روش ها می توان گفت:

  • طراحی کلی سایت

رایج ترین راه برای کسب درآمد این است که شما به عنوان فردی که آموزش طراحی وب سایت وردپرس را گذرانده اید، به طور کامل یک پلتفرم برای کارفرمای خود طراحی کنید. در این صورت باید روش های طراحی فروشگاهی، شخصی، شرکتی، تجاری و … را کاملاً بشناسید. سایت های.

  • بهینه سازی سرعت سایت

اگر نحوه بهینه سازی سرعت این پلتفرم ها را از طریق افزونه ها، کدنویسی و … یاد بگیرید، قادر خواهید بود خدماتی برای افزایش سرعت سایت ارائه دهید. معمولا این نوع خدمات در کمتر از یک هفته انجام می شود.

  • طراحی مجدد وب سایت

از آنجایی که در سال های اخیر وب سایت های ایرانی زیادی ایجاد شده اند که حتی می توانند به صورت وبلاگ یا با سیستم مدیریت محتوای جوملا باشند، می توانید خدمات طراحی سایت باز با سیستم مدیریت محتوا وردپرس را ارائه دهید. وردپرس یکی از پلتفرم هایی است که به صورت ماهانه به روز می شود و از نظر امنیت، راه اندازی سریعتر سایت و مواردی از این دست، دست برتری را نسبت به سایرین دارد.

ارائه مشاوره در مورد سایت های وردپرسی، طراحی قالب یا افزونه های وردپرس، ایجاد دوره های آموزشی، طراحی عناصر و سفارشی سازی قسمت های خاص سایت از دیگر راه های کسب درآمد با این مهارت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *